Altijd uo-to-date. Onze prijzen worden dagelijks bijgewerkt! iPhone prijzen vergelijken

Black Friday 2022 Apple MacBook en Mac kortingen in België

Apple Black Friday komt eraan! Dit jaar valt die op 25 november. Bekijk zeker onze pagina voor de beste deals en aanbiedingen in België. Mis deze keer je kans niet als je graag een aantal geweldige producten wilt hebben zonder al te veel moeite om ze tegen betaalbare prijzen te vinden, terwijl je ook nog eens geld bespaart door vroeg te winkelen.

Black friday 2022 Apple MacBook

Black Friday is de beste tijd om een Apple apparaat te kopen. Nu Black Friday en Cyber Monday eraan komen, kun je nog meer besparen op je nieuwe Apple aankoop door nu te profiteren van deze geweldige aanbiedingen! We hebben alle beschikbare kortingen van verschillende online winkels verzameld op één overzichtelijk pagina zodat het makkelijker wordt voor gebruikers zoals jij die uitkijken naar ‘het grote kerstcadeau’ zonder al te veel geld vooraf uit te geven. Gezien de huidige economische situatie is dit het moment om geld te besparen.

Black Friday kortingen op MacBook Air

Het is een van de kortingen die momenteel het meest in het oog springt. Dat zijn de kortingen op de MacBook Air. De MacBook Air 2022 krijgt mooie kortingen die de laatste tijd zéér weinig zien. We hebben voor jou de beste Black Friday kortingen op de MacBook Air verzameld.

Black Friday kortingen op MacBook Pro

Op de MacBook Pro zijn er ook enkele leuke kortingen te krijgen tijdens Black Friday. Dit jaar hebben we nog maar weinig korting gezien op de MacBook Pro en Apple producten in het algemeen. Dus deze zijn zeker de moeite waard!

Black Friday kortingen op iMac en Mac Mini

Ook de Mac Mini krijgt een leuke prijsdaling mee. We hebben de beste dalingen hieronder voor jou verzamelt.

Heb ik je goed geholpen?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Aantal beoordelingen: 1

Nog geen stemmen, breng je de eerste stem uit?

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Tags:

Nico

Nico

Hoi! Ik Ben Nico en bezeten voor technologie. Omdat niet iedereen mee is met de nieuwste trends en weetjes op gebied van technologie help ik heel graag andere mensen. Apple is al jaren mijn passie. Met plezier deel ik mijn kennis met jullie!

Heb je een vraag? Ik help je graag verder!

Waar kan ik je mee helpen?

Mac Bestellen
Logo